"Lost Signal" Bug at Roach HQ

Server-related guides, questions and answers.

"Lost Signal" Bug at Roach HQ

Postby Rico » 02 Sep 2017, 18:25

I bought 2 G9 Eclipse today and parked them in the Roach AS hangar. After some mins, they despawn. Its not the first time that new bought AS despawn there.
I always get the "lost signal" messge. Today I parked the G9 in the hangar, flew to my factory and then i got the "lost signal" messge. Now i bought a new G9, parked it in the same hangar but at a different place. Then i logged off. Some minutes later, i logged in to check the G9. "lost signal" again.

It would be nice to fix this prob.

http://i.imgur.com/UH7h5JE.png
http://i.imgur.com/obQcbya.png

2x Roach Boss
30 April 2015 to 17 October 2015
----------------------------------------------------
currently Boss
User avatar
Rico
IV
 
Posts: 443
Joined: 21 May 2014, 22:07
Location: Germany
Character: Rico Atreides Shay

Re: "Lost Signal" Bug at Roach HQ

Postby Pie Eater » 02 Sep 2017, 18:27

Could it be due to the AS number restrictions? Idk the exact numbers but you can't have as much AS as you want.
User avatar
Pie Eater
IV
 
Posts: 274
Joined: 08 Jul 2016, 12:44
Character: Pieter Stinger

Re: "Lost Signal" Bug at Roach HQ

Postby Lily Corleone » 03 Sep 2017, 04:20

Maximum is three G9's so make sure you haven't exceeded that amount.
User avatar
Lily Corleone
IV
 
Posts: 105
Joined: 29 Apr 2017, 13:02
Location: The place that we are called Bogans
Character: Lily Corleone

Re: "Lost Signal" Bug at Roach HQ

Postby Rico » 03 Sep 2017, 10:20

Lily Corleone wrote:Maximum is three G9's so make sure you haven't exceeded that amount.


Is there a list of the maximum AS you can have?

2x Roach Boss
30 April 2015 to 17 October 2015
----------------------------------------------------
currently Boss
User avatar
Rico
IV
 
Posts: 443
Joined: 21 May 2014, 22:07
Location: Germany
Character: Rico Atreides Shay

Re: "Lost Signal" Bug at Roach HQ

Postby Jeffrey Baker » 03 Sep 2017, 12:42

ociRyahS wrote:
Lily Corleone wrote:Maximum is three G9's so make sure you haven't exceeded that amount.


Is there a list of the maximum AS you can have?


It has been said on discord

IIRC 6 leos and 3 G9s for fixed wing and 12 rotor AS

4x Ghost, 6x Shaman 1x Overseer

Shaman Hawk - Guerilla Pilot - Overseer Pilot I - Officer Marksman
Jeffrey Baker
5RP
V
 
Posts: 1116
Joined: 06 Aug 2015, 18:34

Re: "Lost Signal" Bug at Roach HQ

Postby Meowcy » 03 Sep 2017, 13:09

Jeffrey Baker wrote:
ociRyahS wrote:
Lily Corleone wrote:Maximum is three G9's so make sure you haven't exceeded that amount.


Is there a list of the maximum AS you can have?


It has been said on discord

IIRC 6 leos and 3 G9s for fixed wing and 12 rotor AS

Is it 6? Last time I bought a 5th leo it despawned O.o

Staff Officer | Head of Mechanics
"We shape our buildings; thereafter they shape us."
User avatar
Meowcy
IV
 
Posts: 465
Joined: 02 Oct 2014, 08:00
Location: Australia
Character: Winston Mercy

Re: "Lost Signal" Bug at Roach HQ

Postby Lily Corleone » 03 Sep 2017, 23:03

Yeah i believe it is 5 Leos.
User avatar
Lily Corleone
IV
 
Posts: 105
Joined: 29 Apr 2017, 13:02
Location: The place that we are called Bogans
Character: Lily Corleone


Return to Community Support